FOTO Patricia de la Amadeus este pasionată de wakeboarding

Patricia Cimpoiașu, frumoasa artistă din trupa Amadeus, este pasionată de fel și fel de sporturi pe care multora le este teamă chiar să le încerce. Bruneta face snowboarding, echitație, rollerblading, iar, de anul acesta, este o împătimită a wakeboardingului.

Patricia-Cimpoiasu-Amadeus-wakeboarding-1

Vedeta încalță schiuri speciale sau se urcă pe placă și plutește deasupra apei, trasă de o barcă cu motor ce poate ajunge la viteza de 40 de kilometri la oră. Patricia a luat primele lecții în primăvara acestui an, iar de atunci practică acest sport pe lacul Snagov, pe litoral sau în destinațiile exotice unde își petrece vacanța. A făcut wakeboarding chiar și în Oceanul Atlantic, în largul coastei Nigeriene, în Lagos, orașul unde a susținut un concert alături de colegele din trupa Amadeus.

“2014 a fost anul echitației, al rollerblading-ului și al jogging-ului. Anul acesta am fost mai activă ca niciodată. Am învățat 3 sporturi noi: ski, snowboarding și wakeboarding. M-au entuziasmat și motivat atât de mult, încât am fost în fiecare weekend pe pârtie în această iarnă, iar primăvara și vara am avut o perioadă în care mă duceam zilnic la Snagov pentru wakeboarding. Este un sport nautic extrem de solicitant. Putem spune că seamănă cu snowboarding-ul, dar in acest caz ne confruntăm cu forța apei, tractați fiind de o barcă sau cablu. Cea mai importantă regulă este să știi să înoți, apoi este indicat să ai o condiție fizică bună, iar restul se bazează pe menținerea echilibrului și pe disponibilitatea ta de a simți aventura și libertatea”, declară frumoasa Patricia Cimpoiașu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here