Colin Trevorrow, regizorul „Jurassic World“, va regiza „Star Wars: Episode IX“

Regizorul și scenaristul Colin Trevorrow va regiza ‘Star Wars: Episode IX’, care va ajunge pe marile ecrane în 2019, a anunțat președintele studiourilor Walt Disney, Alan Horn.

regizor colin trevorrow jurassic world star wars

„Am fost interesați să colaborăm cu Colin Trevorrow imediat după ce am văzut filmul ‘Safety Not Guaranteed’, iar succesul uriaș al peliculei ‘Jurassic World’ ne-a arătat abilitățile extraordinare ale lui Trevorrow atât ca povestitor, dar și ca un regizor priceput“, a transmis într-o declarație președinta Lucasfilm, Kathleen Kennedy.

„Suntem entuziasmați să avem alături de noi un asemenea talent care devine parte a familiei noastre și pășește în universul Star Wars“, a mai adăugat Kathleen Kennedy.

„Acesta nu este un loc de muncă sau un obiectiv. Este ca și cum te-ai așeza lângă un foc de tabără înconjurat de un grup extraordinar de povestitori, regizori, artiști și oameni de producție“, a declarat Colin Trevorrow.

„Noi trebuie să spunem povești pentru tânăra generație pentru că și ei merită ceea ce am avut noi, și anume o mitologie despre care să spună că este a lor. Vom face acest lucru transmițând câte ceva din ceea ce ne-a sădit nouă George Lucas: creativitate nelimitată, ingeniozitate pură și speranță“, a adăugat Trevorrow.

‘Star Wars: Episode IX’ va încheia trilogia Star Wars care debutează pe marile ecrane cu ‘Star Wars: The Force Awakens’, pe 18 decembrie 2015.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here