FOTO Pink a pozat nud pentru revista People

Cântăreaţa Pink, actriţa Rachael Leigh Cook şi fotomodelul Stacy Keibler se află printre cele cinci vedete feminine care au pozat nud pentru o ediţie specială a revistei People, într-un pictorial care celebrează frumuseţea la vârsta de 34 de ani.

Pink

La şedinţa foto pentru cel mai recent număr al revistei People, unul special, dedicată celei mai frumoase persoane din lume, au mai pozat nud vedeta de televiziune Dania Ramirez şi actriţa Laura Prepon, care joacă în serialul de televiziune „Orange is the New Black”, potrivit Mediafax. Pictorialul, intitulat „Goală la 34 de ani/ Naked at 34”, a fost inspirat de un studiu recent, potrivit căruia femeile se simt cel mai bine în corpul lor în jurul acestei vârste.

Astfel, Pink a declarat că a învăţat să îşi iubească corpul în copilărie, când a urmat cursuri de gimnastică, iar, în prezent, îşi învaţă fiica, în vârstă de doi ani, că este important să se accepte aşa cum este. „În loc să mă întreb ‘Sunt prea slabă? Cum arată corpul meu?’, am crescut întrebându-mă: ‘Sunt destul de rapidă? Cum îmi pot folosi corpul?'”, a spus Pink pentru revista People.

Pink People

În cea mai recentă ediţie specială a revistei People, dedicată celei mai frumoase persoane din lume, câştigătoarea titlului a fost desemnată Lupita Nyong’o, care a fost recompensată anul acesta cu premiul Oscar la categoria cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru interpretarea personajului Patsey din filmul „12 ani de sclavie”. Aceasta a fost cea de-a 25-a ediţie a numărului special al revistei People dedicat celei mai frumoase persoane din lume.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here