Prima ediție a festivalului „Înregistrat în România“ are loc la Goblin Vama Veche

Cel mai important festival alternativ de pe litoralul românesc are loc între 30 aprilie și 3 mai la Goblin Vama Veche. ”Înregistrat în România”, după cum îi spune și numele, este un concept cu și despre artiști români din sfera alternativă. Prima ediție îi reunește, printre alții, pe E.M.I.L, ZOB, Alternosfera, Șuie Paparude, CTC și Subcarpați.

Subcarpati

1 Mai, cu toată semnificația sa, nu e decât un grozav pretext să fugim cu toții disperați spre mare pentru deschiderea sezonului. Tolăniți la amiază în hanorac pe plajă sta-vom supuși de voința unei Cuba Libre! Alături de noi vor fi și prietenii de la Sector 7, care vor filma vineri, între ore 17.00 şi 19.00, la Goblin și care vor petrece frumos alături de noi.

La evenimentul închinat sfântului dolce far niente vă așteaptă următorii artiști de mare angajament, în următorul program:

Vineri: E.M.I.L, ZOB

Joi: CTC, Observatorul Baba Novac – Vali Umbră, cu invitați Subcarpați, AFO și Infinitu, Flou Rege, Chesarion
Vineri: Șuie Paparude, DJ Sauce

Sâmbătă: Alternosfera

Gazdă: SKOO

Abonamente s-au pus în vânzare în număr limitat în rețelele MyTicket și IaBilet.ro, la prețul de 40 lei pentru acces pe toate zilele festivalului. La Goblin în zilele desfășurării se pot obține numai intrări pe o singură zi, la prețul de 15 lei / zi, cu excepția zilei de miercuri, când este 10 lei – de încălzire!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here