marți, iunie 18, 2024
AcasăȘTIRIFOTO Raluka, Nicole Cherry şi Elena de la Mandinga vor apărea în...

FOTO Raluka, Nicole Cherry şi Elena de la Mandinga vor apărea în noul clip al lui Pepe, „E vara mea“

“E Vara Mea”, cea mai recentă piesă marca Pepe, cântată de acesta împreună cu Arando Marquez, va avea un videoclip special în care, alături de el vor apărea numeroși artiști, mare parte dintre ei vedete ale Antenei 1.

Pepe si Arando Marquez

Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, Elena Ionescu și trupa Mandinga, Connect-R și toată echipa sa de la Rappin’ On, Anda Adam, Nicole Cherry, Raluka, Dalma, Simona Nae, Cosmin Soare și Vasile Murariu au filmat o după-amiază întreagă alături de prietenul lor, Pepe, pe marginea unei piscine, în Paradisul Verde din Corbeanca.

Nu doar s-a cântat, s-a dansat și s-a făcut baie în piscină, ci s-au luat și lecții de dans. Cosmin Seleși, pe care-l veți vedea, în curând, în postura de jurat la “Splash! Vedete la apă”, le-a dat lecții de dans celor de la Mandinga, el arătându-le cum ar trebui să danseze corect pe ritmurile piesei “E Vara Mea”!

Vara aceasta, din iulie, la Antena 1, Pepe va fi gazda celui mai îndrăzneț show al momentului, “Splash! Vedete la apă”, avându-le ca partenere de prezentare pe Roxana Ionescu și Bianca Drăgușanu.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.