FOTO Raluka, Nicole Cherry şi Elena de la Mandinga vor apărea în noul clip al lui Pepe, „E vara mea“

“E Vara Mea”, cea mai recentă piesă marca Pepe, cântată de acesta împreună cu Arando Marquez, va avea un videoclip special în care, alături de el vor apărea numeroși artiști, mare parte dintre ei vedete ale Antenei 1.

Pepe si Arando MarquezAlina Pușcaș și Cosmin Seleși, Elena Ionescu și trupa Mandinga, Connect-R și toată echipa sa de la Rappin’ On, Anda Adam, Nicole Cherry, Raluka, Dalma, Simona Nae, Cosmin Soare și Vasile Murariu au filmat o după-amiază întreagă alături de prietenul lor, Pepe, pe marginea unei piscine, în Paradisul Verde din Corbeanca.

Nu doar s-a cântat, s-a dansat și s-a făcut baie în piscină, ci s-au luat și lecții de dans. Cosmin Seleși, pe care-l veți vedea, în curând, în postura de jurat la “Splash! Vedete la apă”, le-a dat lecții de dans celor de la Mandinga, el arătându-le cum ar trebui să danseze corect pe ritmurile piesei “E Vara Mea”!

Vara aceasta, din iulie, la Antena 1, Pepe va fi gazda celui mai îndrăzneț show al momentului, “Splash! Vedete la apă”, avându-le ca partenere de prezentare pe Roxana Ionescu și Bianca Drăgușanu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here