FOTO Ruby, la un pas să fie arestată în Italia

Ruby, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a lansat recent un nou videoclip, „Adevăr sau minciună”, care a ajuns rapid la inimile fanilor artistei. Clipul a fost filmat la sfârșitul lunii mai în Taormina (Italia), în perioada în care s-a desfăsurat summit-ul G7, iar din această cauză cântăreața și echipa ei au avut parte de multe peripeții.

ruby adevar sau minciuna italia (3)

Filmările pentru „Adevăr sau minciună” au durat două zile și au fost date peste cap de fapul că toți liderii mondiali urmau să ajungă în Sicilia, acesta fiind primul summit G7 la care a participat Donald Trump. Deoarece multe străzi erau blocate și traficul redirecționat, Ruby și echipa de filmare s-au rătăcit și au ajuns cu greu pe Isola Bella, unde aveau de filmat cadrul final al videoclipului.

„Actorul care apare în clip a venit cu mașina lui, iar noi am închiriat două mașini. În una eram eu și cei de la Cat Music, iar în cealaltă erau Roman Burlaca și restul echipei de filmare. Din cauza faptului că traficul era blocat, ne-am rătăcit și ne-am regăsit cu greu în drumul nostru spre Isola Bella”, a spus Ruby.

Artista a adăugat că cea mai mare sperietură a tras-o după ce a reușit să ajungă pe Isola Bella și a început filmarea, deoarece a fost la un pas să fie arestată: „Există o scenă în clip în care actorul care apare alături de mine este aruncat în apă. Însă, în acel loc unde am filmat, apa avea cel mult 50 de centimetri adâncime și era interzis săritul în apă. O persoană ne-a văzut și a chemat poliția, iar din această cauză a trebuit să negociem cu oamenii legii timp de aproximativ o oră să nu ne aresteze”.

După ce a încheiat filmările, Ruby a avut parte și de o surpriză din partea echipei care se afla cu ea în Italia. Aceștia au organizat o sesiune de scuba diving, fiind prima oară când artista a făcut scufundări.

„Nu mă așteptam să fac în Italia scuba diving pentru prima dată. Totul s-a întâmplat foarte repede, imediat după filmări. Primele gânduri după ce am terminat sesiunea de scufundări au venit ca o avalanșă: «Mai vreau! A trecut deja timpul? Cum?». A fost mult mai ușor și mai plăcut decât îmi imaginam eu. Abia aștept să repet experiența”, a încheiat artista.

Ruby nu a filmat în Italia doar videoclipul „Adevăr sau minciună”, ci și clipul piesei „Soare pătrat”, care a fost lansat în urmă cu trei luni și a depășit 13 milioane de vizualizări pe YouTube.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here