FOTO Nicole Cherry a fost transformată în Jennifer Lopez

Nicole Cherry a acceptat provocarea primită de la hairstylist-ul Adrian Perjovschi de a participa la proiectul „Transformări radicale by Jovsky Studio” şi s-a transformat pentru o zi în diva latino, Jennifer Lopez, pe care o consideră un model.

Nicolle Cherry

„Prima dată când am participat la proiectul lui Adrian Perjovschi a fost în urmă cu doi ani când am ales un personaj Harajuku şi pentru că ne-am înţeles foarte bine, am decis să repetăm experienţa aşa că acum am ales-o pe JLO. De ce? O consider un model, la cei 48 de ani arată incredibil şi mi-aş dori să cred că o voi urma din acest punct de vedere şi pot spune că avem câteva lucruri în comun: dragostea pentru muzică, vorbesc spaniola şi pasiunea pentru sport”, mărturiseşte Nicole Cherry.

Artista recunoaşte că s-a obişnuit mai greu cu look-ul nou, pentru că nu a fost vopsită niciodată şi nu bănuia cum îi stă cu o altă culoare de păr: „A fost un şoc să fiu blondă pentru câteva ore, m-am obişnuit puţin mai greu. Nu ştiu dacă aş vrea să fiu permanent, dar cu siguranţă voi mai apela la o perucă blondă. Nu am mai fost vopsită niciodată, ţin foarte mult la culoarea mea naturală”, adaugă Nicole.

Hairstylistii Adrian Perjovschi şi Gianina Kun, împreună cu make-up artistul Bianca Marca şi stylista Lucy Faur transformat-o pe Nicole într-un personaj desprins de pe covorul roşu hollywood-ian: „A fost o plăcere să lucrez din nou cu Nicole Cherry. Glumeam iniţial împreună şi ne gândeam că putem să spunem liniştiţi că s-a vopsit permanent pentru că îi stătea foarte bine. Însă la această schimbare radicală am folosit o perucă din păr natural 100%, care a fost pregătită cu două zile înainte de colega mea, Gianina Kun. Înainte de ziua shooting-ului, a nuanţat şi a tuns peruca astfel încât să arate perfect”, explică hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here