Voltaj Academy a lansat videoclipul melodiei „Dincolo de stele“

Voltaj Academy lansează “Dincolo de stele”, primul clip românesc care adună peste 200 de tineri artişti cu vârste cuprinse între 5 şi 26 de ani, ce cântă la unison acelaşi refren. Clipul, regizat de The Brothers M la începutul verii, a fost filmat în Sinaia.

Voltaj Academy - Dincolo de stelePersonajul principal al poveştii este Joseph Stevens, un actor englez în vârstă de 13 ani care pierde autocarul, dar prin ambiţie îşi găseşte drumul şi ajunge acolo unde este muzică. Tinerii participanţi s-au distrat de minune pe platoul de filmare, iar băieţii de la Voltaj au avut grijă ca totul să decurgă perfect. Chiar şi aşa, au fost şi momente dificile. “Accesul spre platoul de filmare a fost unul extrem de anevoios. Deoarece drumul asfaltat se termina, instrumentele au fost cărate un kilometru prin pădure cu ajutorul unor ATV-uri cu remorcă”, mărturiseşte Călin Goia.

Muzica şi textul au fost compuse de Voltaj, iar înregistrările audio au fost realizate sub îndrumarea a peste 20 de profesori. Acestea au avut loc atât în studioul şcolii din Bucureşti, cât şi în cel din Cluj, pe parcursul a patru zile.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here