FOTO Secretele rochiei unicat purtate de pianista Alexandra Dariescu la Concertul Regal

“Add Some Style”, revista online de fashion, shopping si lifestyle, a intrat în culisele Concertului Regal Caritabil susținut de pianista Alexandra Dariescu și orchestra Fundaţiei Principesa Margareta a României pe scena Ateneului Român de ziua Regelui Mihai I, pentru a afla secretele ţinutei de gală unicat, cu trenă pictată manual, purtate de pianistă.

Alexandra Dariescu

Irina Sandu, redactorul şef al revistei online addsomestyle.ro, a stat de vorbă cu Alexandra Dariescu şi cu designerul Laura Hîncu, cea care a creat rochia in care pianista a strălucit pe scena Ateneului Român şi pentru care a primit complimentele întregii Case Regale a României: “Elaborarea modelului si a concepului rochiei a durat 3 luni, pictura de pe trena rochiei a fost executată manual şi a durat tot 3 luni, ţinuta a insumat 10 m de taftă de mătase şi a cântarit 2 kg”, a povestit Irina Sandu, fascinată de povestea unei ţinute regale pe care o va spune in detaliu pe addsomestyle.ro.

“Cel mai important detaliu care trebuie respectat atunci când faci o rochie este confortul persoanei care o poartă. Aspectele care ţin de croi, cusătură şi, în cazul rochiei purtate de Alexandra, pictură manuală trebuie să asigure confortul fizic, să îţi permită să fii tu însăţi”, a povestit designerul Laura Hîncu pentru addsomestyle.ro.

“Pentru debutul meu la Ateneul Român în cadrul Concertului Regal Caritabil am colaborat cu designerul Laura Hîncu. A fost o experienţă nouă în care am simţit că luxul înseamnă confort şi calitate, iar simplitatea este de fapt eleganţă. Rezultatul a fost o rochie superbă şi în acelaşi timp comodă, în care m-am simţit cu adevărat deosebită”, a mărturisit pianista.

Alexandra Dariescu este prima pianistă din România care a concertat la Royal Albert Hall acompaniată de Filarmonica Regală Britanică, pe aceeaşi scenă pe care s-au aflat cândva Wagner, Verdi sau Rachmaninov, The Beatles, Frank Sinatra şi Jay Z. A fost desemnată “Woman of the Future” în categoria Artă şi Cultură, distincţie acordată celor mai de succes femei din Marea Britanie, este considerată o excepţională ambasadoare a muzicii clasice şi reprezintă cu mândrie România peste tot în afara graniţelor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here