Inna: „Aș vrea să fiu nașa copilului Antoniei, dar n-am primit propunerea“

Inna și Antonia, însoțite de Carla’s Dreams și Dara, au fost invitate luni, 27 octombrie, la Kiss FM, la matinalul prezentat de Sergiu și Andrei. Invitații au cântat în premieră noua piesă Rachete și Fata din rândul trei, au glumit și le-au dezvăluit fanilor detalii despre colaborarea lor.

Inna, Carla's Dream, Antonia„Dara este o artistă foarte talentată și compune. Ne-a prezentat piesa aceasta, care mi s-a părut genială”, a povestit Inna. „Vrem să mai venim și mâine, dar nu știu dacă ne mai primiți, că v-am mai aruncat câte-un fals, două, dar, când e live, merge”, a glumit Inna, după ce invitații au cântat în studioul Kiss FM.

Inna le-a făcut fanilor și o demonstrație de accent moldovenesc, ceea ce l-a făcut pe Andrei s-o întrebe câtă țuică sau vodcă poate bea. „Nu prea beau, dar, cred că, dacă beau, aș putea să beau ca pi apă”, a răspuns ea.

Inna a fost întrebată și de ce ea nu este însărcinată. „Sunt atât de însărcinată, încât nici nu vă dați seama. Eu chiar sunt mai însărcinată decât Antonia, dar nu se vede la mine”, a râs Inna. Andrei s-a interesat și dacă Inna ar vrea să fie nașa copilului Antoniei. „Cu siguranță că aș vrea, dar n-am primit propunerea, deși i-am tot atins burta”, a declarat ea la Kiss FM.

„’Fata din rândul trei’ este piesa care mă caracterizează pe mine cel mai mult, o piesă la care țin foarte mult, compusă de băieții de la The Farmers”, a declarat Inna.

Și băieții de la Carlas Dreams au declarat că pregătesc piese noi, deși încă nu au decis viitoarele colaborări. „Cu domnul Brenciu cu siguranță am vrea să lansăm ceva”, au spus ei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here