FOTO Sophia are cel mai ciudat brad de Crăciun

Nonconformista cântăreață Sophia a realizat un brad de Crăciun cu totul inedit. Ornamentul de sărbători este confecționat din lână organică.

Sophia

Ideea a pornit de la noua pasiune a artistei, confecționarea de pulovere de lână pentru care colindă întreaga țară spre a găsi lână organică pe care o vopsește apoi manual.

Astfel se face că anul acesta Sophia a decis că ar fi mai interesant să renunțe la clasicul brad natural, ori artificial, și să îl înlocuiască cu o construcție nonconformistă.

Prin urmare, solista a înfășurat un suport metalic conic cu 10 kilometri de lână organică, în diferite culori, precum galben, albastru, portocaliu, gri, bej, verde, roșu și negru. Rezultatul este în prezent expus în București Mall și va ajunge în ajun de Crăciun în casa vedetei.

Sophia a lansat de curând o colecție de pulovere din lână organică, Sophia33, cu motive tradiționale românești, ce are un mare succes peste hotare, în Europa, America și Japonia.

Sophia brad iarna

Linia vestimetară include pulovere în formă de cerc, de pătrat, de diamant, cu mâneci supradimensionate, chiar și frac, trenci sau hanorac.

Puloverele din colecția Sophia 33 sunt disponibile pe website-ul www.sophia33.com, pe www.farfetch.com, www.molecule-f.com, precum și în showroom-ul Entrance din București.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here