VIDEO Câştigătorul ultimei ediţii „Dansez pentru tine“ s-a lansat în muzică

Răzvan Marton, câştigătorul ultimei ediţii a showului „Dansez pentru tine” este invitatul special al celui mai recent videoclip semnat Nora Deneş Symphonical (NDS), „Până la din nou”.

NDS Razvan

După succesul proiectului „Music în progress”, primul proiect video pop simfonic independent din România, realizat alături de Alexandra Ungureanu, NDS lansează primul single original pentru melodia „Până la din nou”.

„După coverurile Deja vu şi Hey Brother care au fost foarte bine primite de cei care gustă genul nostru de muzică a venit vremea să lansăm prima piesă compoziţie proprie. E un cântec de Crăciun, cu un mesaj în care sper să se regăsească oricine îl ascultă şi de ce nu, anul acesta, lângă brad şi un pahar de vin să se audă Până la din nou”, a declarat Nora Deneş, liderul trupei NDS şi compozitorul melodiei „Până la din nou”.

Videoclipul spune povestea de dragoste a unui cuplu care se regăseşte de Sărbători, prin care componentele proiectului NDS doresc să reamintească cât de importantă este legătura de iubire care uneşte familiile, prietenii oriunde şi oricât de departe ar fi aceştia. Pentru acest single şi videoclip fetele de la NDS au colaborat cu celebrul dansator Răzvan Marton, câştigător al showului „Dansez pentru tine”, care îşi face astfel debutul pe piaţa muzicală.

„Lumea m-a văzut până acum dansând, dar, da, eu şi cânt. O fac de când eram în clasa a 5-a când, la ora de franceză, ca să trec clasa mi se cerea să cânt pentru că de vorbit… Între timp am devenit şi dascăl de limba franceză şi cântăreţ. Sper că mi-a ieşit. E un nou pas în viaţa mea. Mi s-a părut o idee genială şi cu mult ajutor din partea Norei am dus până la capăt proiectul”, a spus şi Răzvan Marton.

Videoclipul este o producţie Mido Studio şi a fost regizat de Mihaela Andoni, unul dintre regizorii din noua gardă, laureată internaţional pentru filmele sale. Mihaela a semnat, de altfel, şi regiala videoclipului „Cups” pentru Alexandra Ungureanu dar şi „Back to Maramu”, pentru Vasilica Ceterasu. Hairstyle-ul şi makeup-ul protagoniştilor sunt semnate de echipa Catwalk by Ramona Mîndru.

„Am avut lângă mine o echipă de profesionişti care s-a ocupat ca totul să iasă foarte bine. Cu ei şi cu Răzvan alături nici nu am simţit când au trecut cele 12 ore de filmare”, a mai spus Nora Deneş.

Nora Deneş Symphonical are o componenţă exclusiv feminină: Nora Deneş (voce şi pian), Cecilia Gavrilă (vioară 1), Florina Dan (vioară 2), Luiza Mureşan (violă) şi Mihaela Popa (violoncel).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here