sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRIFOTO Sore a filmat un nou videoclip, pentru piesa „Dor să-ţi fie...

FOTO Sore a filmat un nou videoclip, pentru piesa „Dor să-ţi fie dor“

Sore a filmat duminica trecută un nou videoclip, pentru single-ul „Dor să-ţi fie dor”, o piesă de dragoste emoţionantă, în versurile căreia se vor regăsi cu siguranţă mulţi dintre fanii artistei.

Sore

Single-ul, ce urmează a fi lansat împreună cu MediaPro Music, este înregistrat în studiourile Hahaha Production, iar linia melodică şi versurile sunt semnate de Sore. „Piesa vorbeşte despre durerea pe care o simţi atunci când iubeşti pe cineva care nu te mai iubeşte. Concret, este vorba de dorul de a te simţi iubit, o senzaţie pe care toţi am trăit-o sau o vom trăi la un moment dat”, a spus Sore.

Filmările clipului au avut loc în Buftea, în regia lui Alex Fotea, şi au durat aproape 24 de ore. „Clipul povesteşte sentimentul de dor din mai multe unghiuri, trecând prin tot parcursul unei poveşti de iubire, sugerând că din dragoste putem înnebuni, metaforic vorbind. Am fost foarte mulţumită de colaborarea cu regizorul Alex Fotea, atât piesa cât şi clipul reprezintă o maturizare artistică, mi-am dorit foarte mult să capăt curajul de a mă exprima astfel”, a explicat tânăra artistă.

Pentru filmarea clipului au fost folosite patru decoruri, iar Sore a purtat patru ţinute, realizate de Andra Moga. Machiajul a fost realizat de Corina Hera, iar de coafuri s-a ocupat Ligia Lăscuţ. „Clipul nu este unul bazat pe fashion. Tot lookul meu este cât se poate de natural, nu mi-am dorit că machiajul sau hainele să atragă atenţia de la poveste sau de la emoţia pe care atât clipul, cât şi piesa o transmit”, a adăugat Sore.

Noul videoclip beneficiază şi de participarea extraordinară a lui Bogdan Boantă, unul dintre cei mai talentaţi coregrafi din România, care a câştigat două trofee „Dansez pentru tine” şi a participat în grupul de balet din cadrul emisiunilor „Vocea României” şi „Românii au talent”.

„Mi-am dorit foarte mult un moment de dans contemporan în clip, care să sugereze exact ceea ce spun şi versurile, iar cel mai potrivit mi s-a părut Bogdan, alături de care am avut o experienţă minunată la a€˜Dansez pentru tinea€™. El a jucat rolul personajului masculin, iar coregrafia în făină, o premieră în clipurile româneşti, a fost realizată tot de el”, a spus Sore.

„<<Dor să-ţi fie dor>> este un clip complex, cu un concept spectaculos, de care sunt foarte mândră. Abia aştept să îl împărtăşesc cu fanii mei”, a încheiat artista.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.