Loredana vrea să deschidă o şcoală de canto şi o casă de producţie

Loredana Groza a fost invitată, joi dimineaţă, la Pro FM, acolo unde a deschis lista invitaţilor din 2014 la emisiunea Alarma.

loredana groza la pro fm

Artista a cântat noua ei piesă cu Carla’s Dream, „Lumea ta“, după care au urmat şi fragmente din “Extravaganza”, “Nu ştiu cine eşti” şi “Apa”. Loredana a vorbit în premieră şi despre noul ei proiect din 2014, care va schimba piaţa muzicală românească, după cum spune cântăreaţa.

„Voi lansa o casă de producţie şi o şcoală de canto şi ambele vor purta numele meu. La şcoală voi introduce o metodă revoluţionară de canto, care va ajunge pentru prima dată în România datorită Luciei (Ciobotaru), co-antrenoarea din echipa mea de la Vocea României. Ea are patru şcoli în Olanda, iar această metodă, cât şi cartea i le datorăm lui Cathrine Sadolin. Spectaculos este faptul că poţi învăţa de la orice vârstă, iar cei care se vor înscrie vor avea clase de studiu în fiecare lună şi la finalul anului vor primi o diplomă recunoscută internaţional, Complete Vocal Technique“, a dezvăluit Loredana.

Ea a detaliat la Pro FM faptul că cei care vor studia această metodă vor avea multe beneficii. Pe lângă o rezistenţă vocală foarte mare, ei vor putea atinge note pe care nu sperau să le atingă şi vor putea face cu adevărat performanţă în domeniu.

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here