What’s Up şi-a cerut iubita în căsătorie în direct la Pro TV şi a negat că a bătut-o

What’s Up a fost invitat zilele trecute la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, acolo unde a vorbit despre presupusul conflict pe care l-a avut cu iubita lui, artistul fiind acuzat că a bătut-o pe aceasta în plină stradă.

whats-up neaga bataie iubita simina

Cântăreţul a afirmat că tot ce s-a scris despre el nu este adevărat şi că declaraţiile date de martori şi de poliţie nu sunt reale.

„Am fost la nişte prieteni şi am plecat spre dimineaţă. La un moment dat, am oprit să mâncăm shaorma. Râdeam, glumeam şi nevastă-mea îmi spunea să mergem acasă că îi e somn. Eu nu voiam şi ea a aruncat cu shaorma în mine. Eu, când am vrut să mă feresc, am lovit o scrumieră, care a ricoşat în geam. A venit şi poliţia, dar nu sunt urmărit penal. Am plătit geamul şi proprietarul fast-food-ului nu a depus plângere“, a spus What’s Up, pe numele real Marius Ivancea.

Prezentă în emisiune, şi Simina, iubita şi totodată managerul lui What’s Up, a spus că ei nu s-au bătut, totul fiind o invenţie a unor oameni rău voitori. „Mi se pare aiurea să spui că am fost lovită cu pumni, picioare, scrumiere în cap şi shaorma. Noi ne iubim, suntem colerici“, a afirmat Simina.

După ce au povestit ce s-a întâmplat, Cătălin Măruţă l-a întrebat pe What’s Up dacă are curaj să o ceară în căsătorie pe Simina, în direct la TV. Artistul a spus că da, însă doar dacă prezentatorul TV şi Andra, soţia lui, le vor fi naşi. Măruţă a răspuns afirmativ, iar cântăreţul s-a pus în genunchi în faţa iubitei sale şi a întrebat-o: „Draga mea Simina, vrei să fii soţia mea?“, iar ea, vizibil emoţionată şi cu ochii în lacrimi, a răspuns „Da“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here