FOTO Sore va expune o serie de ţinute unicat la Sala Dalles

Sore va participa la „Valentine’s Day Fair” organizat la Sala Dalles în perioada 6 – 14 februarie cu ţinute unicat din colecţia Hard Coeur.

Sore

„Ţinutele pe care le voi expune sunt unicat, numai bune pentru seri romantice în doi, potrivite pentru cei care caută cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor. Materialele care predomină sunt neoprenul, jerseul şi pielea, iar ţinutele variază de la haine casual la elegante”, promite artista.

Sore Sala Dalles

Colecţia Hard Coeur concepută de Sore este un proiect de suflet al cântăreţei în care investeşte multă pasiune şi studiu pentru a-l dezvolta frumos în liniile ei preferate: „Colecţia Hard Coeur este o extensie a personalităţii mele, am folosit linii minimaliste, non culori şi doar câteva piese colorate. Urmez cursuri de design tocmai pentru că vreau ca produsele să fie de calitate şi la fel ca în muzică, întotdeauna am vrut să mă perfecţionez”, adaugă Sore.

Sore Sala Dalles

„Valentine’s Day Fair” de la Sala Dalles adună peste 50 de expozanţi din toată ţara care se vor întrece în daruri de suflet pentru cei care iubesc şi vor să-şi celebreze dragostea. Bijuterii din porţelan pictate manual, decoraţiuni din lemn, bijuterii din argint şi pietre semipreţioase, bijuterii vesele de primăvară din mărgele de sticlă, cosmetice, produse bio de îngrijire, aranjamente florale de inspiraţie retro, baloane, decoraţiuni feng shui, cristale swarovski, haine şi accesorii, pielărie, gravură pe metal şi sticlă, artizanat, cafea şi ceaiuri, acestea sunt doar o parte dintre produsele care vor îmbia îndrăgostiţii la Sala Dalles în perioada 6-14 februarie, zilnic, de la ora 10.00 la ora 20.00.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here