Ştefan Bănică va susţine, pe 5 şi 6 martie, două concerte dedicate Zilei Femeii

Ştefan Bănică susţine în luna martie, pentru al cincilea an consecutiv, două concerte acustice de excepţie, dedicate Zilei Femeii.

Stefan Banica JR

Spectacolele vor avea loc pe 5 şi 6 martie, ora 19:30, la Circ & Variete Globus, sub titulatura „Te iubesc, femeie!”. Cu acest prilej, Ştefan Bănică aduce în dar doamnelor şi domnişoarelor un buchet cu cele mai frumoase cântece de dragoste, hituri binecunoscute şi aşteptate de public de fiecare dată, dar şi cântece noi sau piese care i-au marcat cariera impresionantă de peste 25 de ani.

„Va aşteptăm să vedeţi un altfel de concert. Este pentru al cincilea an consecutiv şi mă bucur că ne întâlnim din nou la concertele dedicate doamnelor şi domnişoarelor, dar nu numai. Voi aţi făcut posibile aceste întâlniri ale noastre la concertele din luna martie, an de an aţi fost alături de noi. Aştept cu drag să ne întâlnim şi să cântăm împreună cele mai frumoase cântece de dragoste, pe 5 & 6 martie” a€“ declarat Ştefan Bănică.

Biletele se găsesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul Naţional, staţia de metrou Unirii 2 şi online.

Vino alături de cei dragi pe 5 & 6 martie, ora 19:30, la Circ & Variete Globus să vezi un altfel de concert, să trăieşti două seri de neuitat, cu multă emoţie, bucurie, magie!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here