marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIFOTO Trupa Bere Gratis a adus o „Noapte caldă“ la Cinema Patria

FOTO Trupa Bere Gratis a adus o „Noapte caldă“ la Cinema Patria

Încă de acum câteva luni ne-au cucerit inimile cu single-ul „Noapte caldă”, romanul de dragoste al fiecăruia dintre noi. Duminică, 8 martie, trupa Bere Gratis a pus în scenă povestea ta de iubire, printr-un concert live emoţionant, pe scena cinematografului Patria.

Bere Gratis

O „Noapte caldă” care a adus mai aproape de sufletele fanilor emoţie şi muzică, într-o evadare romantică din cotidian. La fel ca într-un joc de şah, în care regina este cea mai puternică piesă de pe tablă, şi în viaţă este valabilă zicala „fără regine nu există regi”, iar băieţii de la Bere Gratis au celebrat ziua femeii alături de publicul prezent, într-o seară magică, un regal de muzică live.

„Aseară am fost pe „marele ecran” şi am jucat în filmul vieţii noastre. Am fost norocoşi şi de această dată pentru că am avut parte de un public minunat, mărinimos în aplauze şi cu chef de cântat. Ecoul nostru drag. A fost o „Noapte Caldă” cu „Bere Gratis” la „Cinema Patria”. Călătoria continuă!”, declară Bere Gratis.

Băieţii de la Bere Gratis au ridicat încă de la primul refren publicul în picioare şi seara antrenantă a continuat cu hituri ca „Eu nu am să te las”, „La tine aş vrea să vin”, „Ultrafete”, „Ce mişto”, „Două inimi”. Primul moment special al serii a fost super-colaborarea cu frumoasa şi talentata Andreea Runceanu (membră Amadeus), care a acompaniat la vioară trupa şi a prezentat publicului o altă variantă a pieselor „Câmpuri de luptă”, „Ce n-a văzut Parisul” şi „Stai pe acelaşi drum”.

Şi pentru că hitul „Noapte caldă”, ce a dat şi numele concertului, este o colaborare cu Sore, Mihai, Robert, Marian, Marius şi Radu au avut-o alături de ei pe tânăra artistă, iar „Noapte caldă” s-a auzit live într-o interpretare magică, ca între prieteni, cu multe reacţii pozitive şi aplauze din partea publicului.

După interpretarea ultimei piese din setlist, „Pas în doi”, trupa a mulţumit publicului prezent şi, drept mulţumire pentru ropotele de aplauze, Bere Gratis a revenit pe scenă cu un bis pentru piesele „O lume nebună”, „Îţi mai aduci” şi varianta funk a hitului „Noapte caldă”. La finalul concertului, doamnele şi domnişoarele din sală au primit coroniţe de flori din partea băieţilor.

Trupa Bere Gratis transmite prin muzică mesaje despre încredere, speranţă, dorinţă şi dragoste, face publicul să le simtă la aceeaşi internsitate şi reuşeşte să captiveze audienţele la fiecare apariţie, în care interpretarea live a fiecărei melodii are propria personalitate. Şi de această dată, Bere Gratis a făcut ca inima trupei să bată la unison cu inima publicului.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.