FOTO Voltaj a susținut un „Meci de box“ în fața a aproximativ 7.000 de spectatori

Energie, optimism, dar şi melancolie şi sensibilitate sunt termenii ce definesc spectacolul pus în scenă de către trupa Voltaj, joi, 20 martie, la Sala Polivalentă, un concert cu momente magice, sunete electrizante, un joc de lumini impresionant, multe efecte pirotehnice şi lasere colorate.

 Voltaj - Meci de box - Concert 20 martie 2014

Aplauzele au apărut de la primul acord şi au susţinut întreg show-ul, iar spectatorii au cântat fără oprire, hiturile pe care Voltaj le-a lansat de-a lungul timpului. Alături de invitaţi ca Dan Bittman, CRBL, Cabron, Tudor Anghelescu şi George Andrei, trupa Voltaj a oferit clipe unice, demonstrând, încă o dată, că muzica este hrană pentru suflet.

Dacă alături de CRBL şi de Cabron, trupa Voltaj a energizat fanii şi i-a invitat la “dans pe balans”, momentele cu chitaristul Tudor Anghelescu şi cu micuţul George Andrei, un pianist talentat, au sensibilizat publicul. Un alt moment magic a fost interpretarea piesei “Ultima secundă”, compusă de către Tongam Sirait, un artist din Indonezia. Voltaj a salutat, cu respect, prezenţa în sală a Ambasadorului Indoneziei, iar fanii au creat un moment emoţionant şi au aprins sute de lumini albe.

Un alt invitat surpriză a fost Dan Bittman, alături de care Voltaj a interpretat piesele “Scrisoare” şi “Banii vorbesc”, un moment de senzaţie, pe care fanii l-au gustat din plin. Cei doi artişti au organizat un meci muzical între partea stângă şi partea dreaptă a Sălii Polivalente, iar câstigătorii au fost desemnați toți cei 7.000 de spectatori prezenţi la concert.

Din mega-show-ul “Meci de box” nu au lipsit hiturile “3D”, “Pic Pic”, “Dă vina pe”, “Lumea e a mea”, “Mi-e dor de” sau “Vara trecută”. Cum era firesc, ziua de 20 martie trebuia să aibă în playlist şi hitul “20”, piesă pentru care publicul a scandat minute în şir, iar trupa Voltaj a oferit publicului o reprezentaţie memorabilă.

Meciul de box s-a încheiat cu cel mai recent single Voltaj, iar membrii trupei au avut o ieşire spectaculoasă din scenă, pe trei dintre cele cin platforme gigantice puse în mişcare de motoarele inteligente au dispărut prin plafonul Sălii Polivalente. Şi au apărut, la bis, prin lateralul scenei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here