FOTO Voltaj, concert de excepţie pe scena Sălii Palatului din Bucureşti

Voltaj a susţinut vineri, 16 octombrie 2015, la Sala Palatului din Bucureşti, un show de excepţie alături de orchestra Simona Strungaru Symphonics. Spectacolul de lumini şi lasere s-a îmbinat armonios cu ritmurile de vioară, clarinet, flaut şi violă, creând o atmosferă de poveste. Publicul a cântat şi a dansat din toată inima de la prima până la ultima piesă.

calin goia voltaj sala palatului 3

Un moment extrem de emoţionant a fost când Oliver Sterian, toboşarul formaţiei Voltaj şi fiul regretatului Valeriu Sterian, a luat chitara şi a trecut la microfon pentru a interpreta piesa „Amintire cu haiduci“, a tatălui său.

Printre cei prezenţi la spectacol s-au numărat legenda olimpică Ivan Patzaichin, Andrei Roşu (primul român care a traversat înot Canalul Mânecii) şi pilotul Adrian Teslovan. Cei trei au apărut în cel mai recent videoclip al formaţiei Voltaj, care prezintă cu mândrie frumuseţile României.

Toţi cei care au luat parte la concertul „Din toată inima Simfonic“ au putut asculta în premieră viitorul single Voltaj, „Kori Gent“, care urmează să fie lansat în curând. Nu este nici pe departe o piesă care să aibă legătura cu şcoala, ci este o melodie de dragoste, care spune că „un 10 la iubire se ia greu“.

calin goia voltaj orchestra

Voltaj le-a oferit fanilor şi un cadou: fiecare persoană prezentă la concert a plecat acasă cu un afiş al formaţiei legat frumos cu un tricolor. Pentru această surpriză s-au folosit 1,6 km de panglică tricolor şi s-a muncit timp de 96 de ore.

„Ne-am dorit ca fiecare om din sală să rămână cu o amintire de la acest concert şi credem că surpriza a fost pe placul tuturor. Întreaga sală a fost îmbrăcată în culorile tricolorului şi ne-am simţit cu toţii mândri că suntem români“, a spus Călin Goia, solistul formaţiei Voltaj.

Un alt moment care nu putea trece neobservat a fost cel în care scena s-a umplut de copii, la piesa „De la capăt“. Copiii care studiază la Voltaj Academy, precum şi un cor de copii din Argetoaia, jud. Dolj, au cântat din toată inima alături de Voltaj. „Copiii sunt motivul pentru care merită mereu s-o luăm de la capăt“, a afirmat Călin Goia.

Toate încasările concertului simfonic Voltaj vor fi donate copiilor aflaţi în dificultate prin intermediul asociaţiilor World Vision România, Salvaţi Copiii, SOS Satele Copiilor şi Fundaţia Casa Hospice. Sponsorul acestui concert, Kaufland România, a dublat suma încasărilor şi astfel copiii vor beneficia de un ajutor şi mai mare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here