EXCLUSIV Mircea Eremia, despre relaţia cu sora lui: „Alina este ca o profesoară pentru mine“

Alina Eremia este o artistă foarte iubită de public, care s-a făcut remarcată datorită serialelor în care a jucat şi a pieselor pe care le cântă, însă recent ea l-a adus în atenţia publicului şi pe fratele ei, Mircea.

mircea eremia interviu exclusiv

Mircea şi Alina Eremia au lansat, în vara acestui an, videoclipul melodiei „Ilegal“, care a prins foarte bine la public, cei doi fraţi fiind de nedespărţit.

Recent, Mircea Eremia ne-a răspuns la câteva întrebări legate de cariera lui, artistul afirmând că şi-ar dori să cânte alături de Connect-R şi Dan Bittman.

traiestemuzica.ro: Ai lansat în această vară, alături de sora ta, piesa şi videoclipul „Ilegal“. Cum te înţelegi, din punct de vedere profesional, cu Alina Eremia?

Mircea Eremia: Din punct de vedere profesional, Alina este, într-un fel sau altul, ca o profesoară pentru mine, deoarece întotdeauna îmi dă sfaturi despre cântat, despre aparițiile publice şi despre ce greșeli nu am voie să fac.

Care este povestea din spatele piesei „Ilegal“? Cum ai ajuns să lucrezi cu sora ta?

Un prieten m-a recomandat celor de la Mango Music. Am mers acolo şi băieţii m-au supus unor probe muzicale pe care le-am trecut cu brio. De prima dată când am ascultat „Ilegal“ am simţit că este pentru mine. Ne-am gândit să-i propunem Alinei să participe muzical în acest proiect deoarece am considerat că vocea ei este perfectă pentru a sensibiliza piesa.

mircea eremia alina interviu exclusiv

Au trecut trei luni de la lansare, iar videoclipul are aproape 7 milioane de vizualizări pe YouTube. Te aşteptai la un success atât de mare?

Avem, în prezent, 6,7 milioane de vizualizări pe YouTube, ceea ce mă bucură foarte tare.

Da, mă așteptam să prindă la public şi să fie ascultată şi apreciată, pentru că am pus mult suflet. În acelaşi timp, le mulţumesc celor de la Mango Music şi Media Pro Music pentru că m-au susţinut şi au fost alături de mine.

Te gândeşti să mai lansezi piese alături de Alina Eremia sau îţi doreşti să aveţi cariere separate?

Nu exclud ca pe viitor să mai colaborez cu Alina sau cu alți artiști, însă momentan lucrăm foarte mult la carierele noastre solo. Suntem împreună în studio, ne ajutăm unul pe celălalt şi ne sfătuim în privinţa pieselor.

Alături de ce artişti din România şi din străinătate ai vrea să cânţi?

Din România mi-ar plăcea foarte mult să colaborez cu Alex Velea, Antonia, Connect-R sau Dan Bitman. Toţi sunt artişti cu multă experienţă, de la care am ce învăţa. Cât despre artiștii internaționali, sunt de părere că nicio colaborare nu ar strica.

Ce planuri ai pentru ultimele luni ale anului?

Am de gând să-i surprind pe cei care mă ascultă şi mă plac, îmi doresc cât mai multe concerte, deoarece îmi place schimbul de energie pe care îl fac cu publicul şi, bineînțeles, să petrec timp alături de familie şi prieteni.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here