Frances, fiica lui Kurt Cobain, s-a căsătorit cu Isaiah Silva

Frances Bean Cobain, fiica lui Courtney Love și a fostului solist al trupei Nirvana Kurt Cobain, s-a căsătorit cu Isaiah Silva, cu care formează un cuplu de aproape cinci ani de zile, scrie Agerpres.

frances cobain nunta

Potrivit E! News, Frances Cobain, 23 de ani, a pregătit de mai bine de un an de zile nunta, la care au participat aproximativ 15 invitați, însă la care Courtney Love nu a fost invitată. „Courtney îl îndrăgește pe Isaiah, însă a fost devastată să afle că Frances s-a căsătorit fără măcar să o anunțe“, a declarat o sursă apropiată lui Courtney Love pentru E! News, adăugând că Frances a sunat-o ulterior și Courtney a înțeles de ce nu a invitat-o.

„Frances avea nevoie de un bărbat în viața ei și și-a dorit mereu stabilitate. A găsit această stabilitate la Isaiah“, ar fi spus Courtney, potrivit sursei citate, care a adăugat că acest eveniment nu a creat o falie între mamă și fiică.

Frances Cobain și mama sa Courtney Love au avut o relație furtunoasă de-a lungul anilor, însă în primăvară cele două au fost văzute împreună la premiera filmului documentar „Kurt Cobain: Montage of Heck“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here