Piesa „Dragostea din tei“, în topul celor mai celebre hit-uri din toate timpurile

„The Rolling Stone“, una din cele mai celebre publicaţii americane, a dezvăluit Top 50 cele mai celebre hit-uri din toate timpurile, interpretate de trupe de băieţi. Piesa “Dragostea din tei”, compusă de Dan Bălan, s-a clasat pe locul 18 din 50, alături de mari hit-uri ale altor trupe celebre, precum: Backstreet Boys, East 17, N’Sync, The Jackson 5, One Direction şi alţii.

Dan Balan“Dragostea din tei” a ajuns pe locul întâi în top-urile din peste 30 de ţări, ocupând locul 3 în topul vânzărilor din Marea Britanie, cu încasări de peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume. Single-ul a primit Discul de Platină şi Discul de Aur în majoritatea ţărilor europene, precum şi în Asia şi America Latină.

Super hit-ul “Dragostea din tei” a fost inclus pe lista celor mai vândute single-uri din istoria mondială a muzicii.

În 2009, Dan Bălan a fost nominalizat la premiul “Grammy” în calitate de co-autor al piesei “Live your life”, interpretată de celebra interpretă Rihanna şi rapper-ul T.I..

În prezent, Dan Bălan se pregăteşte de lansarea noului său single, intitulat “Funny Love”. Premiera piesei va avea loc pe data de 14 octombrie 2015. Fanii pot vedea deja primele 2 teasere ale videoclipului pe pagina de Facebook a artistului sau pe canalul de YouTube MediaPro Music.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here