Francesca Nicolescu a uimit juriul „KIDSing“

O fetiţă cu voce de înger a urcat pe scena “KIDSing”. Juriul şi spectatorii au fost marcaţi încă de la început de apariţia ei diafană. Francesca Nicolescu are 11 ani, este din Oneşti şi adoră să cânte piese din repertoriul Larei Fabian. Nu întâmplător, la audiţiile “KIDSing”, concurenta a ales să interpreteze piesa “Je t’aime”, a celebrei cântăreţe.

Francesca kidsing

“E o piesă foarte dificilă şi trebuie să transmită emoţii puternice, nu e deloc simplu şi am mari îndoieli că un copil poate transmite aşa ceva”, a spus Gabriel Cotabiţă înainte ca Francesca să înceapă să cânte.

Juriul a rămas cu gura căscată la propriu, la auzul vocii micuţei. În trupul subţire se ascundea o forţă neobişnuită.

Expresia Juriului kidsing

“Când Francesca a împlinit un an, am pus pe tavă anumite obiecte, cum se obişnuieşte la tăierea moţului copilului. Eu îmi doreaqm să aleagă microfonul! Aşa că am cumpărat special pentru asta un microfon roz, ca să o atragă şi să-l aleagă. Ea a ales cheile, cardul şi, când am văzut asta, i-am pus eu microfonul în mânută. Când s-a făcut mai mare, am dus-o la lecţii de canto şi, uşor, uşor, treaba a devenit tot mai serioasă”, a povestit mama fetiţei.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here