Fuego este „Star salvator“ pentru o mamă care își crește singură cei șase copii

Sâmbătă, 20 februarie, de la ora 20.00, la Antena Stars, Fuego este „Star salvator” pentru șase copii rămași fără tată.

fuego star salvator 2016

„M-am simțit, dupa mult timp, neputincios. Împreună cu echipa ‘Star salvator’ am încercat să schimbăm vieți. Într-o Românie care, în aparență cel puțin, pretinde că este modernă, am găsit niște suflete ce nu știu ce-nseamnă bucurie, copilărie. Vă imaginați că viața însăși și-a întors privirea de la aceste mogâldețe? Vor sa spună, să-și strige durerea, dar n-au cum să o facă. Am găsit într-o căsuță dărăpănată, dincolo de sărăcie, multe vise neîmplinite și am pus umărul la construirea unui viitor! Nu știu ce-i aia, n-au perspective și nici speranțe! Acești copii, care au rămas fără tată, m-au învățat că trebuie să prețuiesc ce am, ce-mi doresc și să-mi imaginez măcar că pot schimba lumea pentru ei! Sărăcia e o luptă, o realitate, iar cazurile de acest tip au nevoie de lumină, de cuvânt”, a spus Fuego.

Pentru familia Grozavu din Padina, județul Buzău, lucurile nu au fost niciodată grozave. Acum însă parcă greutățile apasă din ce în ce mai greu pe umerii unei femei care își crește singură cei șase copii după ce soțul ei a decis să-și pună capăt zilelor.

Nuța, cei șase copii ai ei, socrul ei și un cumnat își duc traiul de pe o zi pe alta într-o casă care poate oricând să se dărâme peste ei. Nu au cu ce să se încălzească, nu au apă și nici nu știu ce vor pune mâine pe masă. Toți trăiesc din alocațiile copiilor și din cei 150 de lei pe care îi câștigă Nuța.

O vecină a făcut tot posibilul să îi ajute și a reușit să mobilizeze oameni, cumpărându-le astfel o vacă, mașină de spălat, plită, frigider și alimente. Au nevoie însă de un acoperiș sigur deasupra capului.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here