Gabriel Cotabiţă: „De paranoia succesului m-am ferit întotdeauna“

Gabriel Cotabiţă, juratul de la KIDSing, show-ul care va începe pe 10 septembrie la Kanal D, a cunoscut succesul de foarte tânăr, dar a ştiut să rămână cu picioarele pe pământ, indiferent de cât de copleşitoare erau reacţiile fanilor săi.

Gabriel Cotabita KIDSING“Am simţit prima dată succesul când lucram ca inginer la Centrul de Calcul ISPE din Bucureşti. Mergeam cu o colegă în pauza de masă să mâncăm, la cantină. De la un radio, se auzea cea mai recentă piesă pe care o lansasem. ‘Ala care cântă sunt eu!’, am spus . ‘Tu eşti ăla pe care-l cheamă Gabriel Cotabiţă şi cântă?’ m-a întrebat uluită colega. Din acel moment, relaţia dintre noi s-a schimbat. A fost momentul în care am înţeles că aveam succes şi nu ştiam ce să fac cu el. (…) De paranoia succesului m-am ferit întotdeauna”, a povestit Gabriel Cotabiţă.

Efectele succesului au fost însă mai dificil de gestionat de familia artistului. “Îmi amintesc că la finele unui concert, fetiţele mele Eliza şi Milena, pe atunci în vârstă de 3 ani, s-au speriat teribil de oamenii care mă înconjurau. Ţipau una mai tare ca cealaltă: ‘Nu pune mâna pe tata meu, nu pune mâna pe tata meu!'”, a relatat Gabriel Cotabiţă.

Gabriel Cotabiţă face parte din juriul “KIDSing”, alături de Antonia şi Wilmark. KIDSIng este un format internaţional de succes, unicul show din România dedicat exclusiv vocii copiilor.

Din 10 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, “KIDSing” va aduce atmosfera marilor concerte pe micul ecran. Emoţia uriaşă şi legăturile de familie vor face parte din cel mai vibrant spectacol al toamnei, din 10 septembrie, la Kanal D!

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here