Kanye West vrea să joace într-un film de comedie

Rapperul Kanye West vrea să îşi demonstreze talentul artistic pe marele ecran şi se află în prezent în căutarea unui rol major într-un film de comedie, afirmă presa americană, citată de contactmusic.com.

Kanye WestArtistul american a declarat de mai multe ori în trecut că intenţionează să se aventureze şi în alte domenii ale industriei de divertisment. Anul trecut, Kanye West a avut o apariţie episodică în comedia “Anchorman 2/ Anchorman 2: The Legend Continues”, în care rolul principal era jucat de Will Ferrell.

O sursă din anturajul cântăreţului a dezvăluit pentru ediţia americană a revistei OK! că primul film din acea franciză de comedie, “Un ştirist legendar/ Anchorman: The Legend of Ron Burgundy”, lansat în 2004, a reprezentat elementul care a declanşat în mintea lui West dorinţa de a juca într-o comedie.

“I-a spus agentului lui să îi găsească un rol într-o comedie importantă, spumoasă, însă, deocamdată, nimeni nu este interesat de o astfel de colaborare”, a adăugat aceeaşi sursă.

Înainte de rolul din “Anchorman 2”, Kanye West a mai avut o apariţie episodică în serialul de televiziune “Entourage” şi în lungmetrajul “Gurul dragostei/ The Love Guru” din 2008. Totodată, un personaj creat după asemănarea rapperului a reprezentat subiectul unor ironii foarte acide în două episoade din serialul animat “South Park”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here