duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIGabriela Cristea, intrigată de efectul piesei „Perfect fără tine“

Gabriela Cristea, intrigată de efectul piesei „Perfect fără tine“

Gabriela Cristea, moderatoarea show-ului „Te vreau lângă mine“, difuzat de Kanal D, a făcut o obsesie pentru piesa „Perfect fără tine“, cântată de trupa Vama.

Gabriela Cristea perfect fara tine

De când a auzit-o prima dată, vedeta a început să o asculte frecvent, versurile fiind parcă scrise pentru persoanele care au ieșit recent dintr-o relație. Gabriela Cristea este intrigată de faptul că melodia lui Tudor Chirilă a ajuns să fie fredonată în public și de cupluri ce par fericite.

„’Perfect fără tine’ sună bizar din gura unor oameni care se țin de mână și par tandri unul cu celălalt. Am sesizat fenomenul în vară, când mă aflam într-un club. Cei care cântau în gura mare, dansau ți se manifestau zgomotos, nu erau singuri, ci cu partenera sau cu partenerul de mână. Nu e curios? Înțeleg de ce îmi place mie, dar lor? Sună bine piesa, nu mai conteaza probabil mesajul“, a spus Gabriela Cristea.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.