Moda „moustache“ l-a prins și pe Demis Roussos

Moda „moustache“, devenită un fenomen mondial pe care niciun vânător de tendințe nu îl poate ignora, și-a făcut loc în modă, deco și chiar și în literatură. Acest nou trend care face ravagii printre tineri se pare că l-a prins și pe Demis Roussos, celebrul cântăreț grec care va concerta în această iarnă la București.

Moustache-Demis

Boom-ul acestui trend s-a declansat în Ohio, Statele Unite, când un artist a tatuat o mustață pe degetul unui prieten, care o folosea drept mustață falsă, în glumă, punându-și degetul deasupra buzelor. Acest semn se mai numeste și „fingerstache“, o alăturare a cuvintelor finger, însemnând deget, și moustache, însemnând mustață.

Internetul și rețelele sociale au adus popularitate acestei imagini și astfel curentul „moustache” a pătruns în modă: lanțurile de magazine mass market au introdus tricouri și accesorii cu simbolul mustaței. Un cunoscut brand din Paris a propus deja celebrul tricou cu imaginea lui Kate Moss purtând faimoasa „fingerstache“, modelului urmându-i Barack Obama, Iggy Pop și chiar Gioconda, toți afișând aceeași mustață pe tricourile brandului.

Celebru pentru simțul său al umorului foarte dezvoltat, și Demis Roussos s-a lăsat fotografiat cu o astfel de mustață desenată pe deget, ba chiar mai mult, a creat și el o serie de tricouri cu această fotografie. Marele artist nu s-a dat în lături de la a fi la modă și a lansat de curând această linie de tricouri, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Fanii care doresc sa-l revadă pe celebrul cântăreț au această ocazie pe 5 decembrie, la Sala Palatului din București, unde Demis Roussos își va încânta admiratorii cu piese specifice sărbătorilor de iarnă, precum „Ave Maria”, „White Christmas”, „Silent Night” sau „Amazing Grace”. Din playlist nu vor lipsi celebrele sale hituri: „Goodbye My Lve Goodbye!”, „Dinata Dinata” sau „My Friend The Wind”!

Prețurile biletelor pentru concertul Demis Roussos din 5 decembrie sunt următoarele:
– 300 lei (categoria VIP)
– 250 lei (categoria 1)
– 200 lei (categoria 2)
– 150 lei (categoria 3)
– 100 lei (categoria 4)

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.