Găinușă, către Elena Gheorghe: „De ce te promovezi pozând în lenjerie intimă?“

Elena Gheorghe a fost miercuri dimineață invitata lui Mihai Găinușă și a lui Dezbrăcatu la Kiss FM, unde a cântat live pentru fani și a vorbit despre planurile muzicale pentru 2014.

Elena Gheorghe

Artista a povestit cum se menține într-o formă fizică excelentă și pentru ce obiect vestimentar a făcut o adevărată obsesie în ultima vreme, dar și unde plănuiește să-și petreacă următoarea vacanță.

„Unde te duce soțul de Ziua Îndrăgostiților?” s-a interesat Mihai Găinușă. „La Suceava. Avem cântare. Și pe 15 plecăm în Torino, tot pentru o cântare”, a răspuns Elena.

Artista a cântat live pentru ascultătorii Kiss FM și le-a dezvăluit care sunt planurile ei pentru 2014: „Avem un single pentru aici, un single pentru ‘afară’, în toamnă încă un single pentru România”, a spus ea, adăugând că pregătește și un album.

„Noua piesă pe care o voi scoate va fi o surpriză chiar și pentru mine, pentru că acum Laurențiu Duță este plecat în Los Angeles pentru muzică și se va întoarce și atunci o voi auzi de la cap la coadă. Deocamdată am auzit-o prin telefon. Știu că va o fi o piesă foarte frumoasă și va fi cântată din suflet pentru oamenii care îmi ascultă muzica și-mi sunt alături”, a mărturisit ea.

„Vreau să te întreb o chestie mai delicată: de ce ai publicat poza aia sexy a ta?” s-a interesat Mihai Găinușă, referindu-se la o fotografie în care artista apare în lenjerie intimă, postată pe contul acesteia de Facebook. „Dar nu eram eu. Era sosia mea”, a răspuns răzând invitata.

„Tu ai voce. De ce vrei să te promovezi prin chestia asta, prin lenjerie?”, a dojenit-o Mihai Găinușă. „Păi, depinde despre ce ședință foto e vorba. Ia, arată-mi-o și mie”, a răspuns Elena, explicând ulterior că este vorba de un promo pentru ‘Ecou’. Cântăreața a mai afirmat că nu se gândește să participe la Eurovision.

„Eu nu prea primesc de Valentine’s Day daruri. Mai des de Dragobete”, a spus artista. Invitata a afirmat că fiul ei, Nicolas, este cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată, pe locul doi în topul cadourilor plasându-se o vacanță foarte reușită, iar pe locul al treilea fiind… microfonul.

Artista a fost întrebată cum s-ar îmbrăca la o cină romantică de Valentine’s Day împreună cu soțul ei. „În ceva foarte feminin. Poate o rochie cu spatele gol. Poate să fie și un roșu, deși cred că toate femeile ar fi îmbrăcate în roșu în acea seară. Atunci o să optez pentru alb”, a spus ea.

„Încerc să mănând sănătos, să nu beau acidulat, să nu mănânc grăsimi și merg des la sală. Un desert de Valentine’s Day chiar nu s-ar vedea”, a dezvăluit invitata.

Elena a vorbit și despre stilul vestimentar pe care îl abordează în prezent. „Acum am făcut o obsesie pentru berete pariziene. Mi-am cumpărat câteva, adică un pic mai multe decât ar fi trebuit. Acum am vreo douăsprezece. În ultima perioadă am văzut eu câteva imagini din Franța, am văzut și un film, m-am uitat mai mult la Brigitte Bardot și am zis că îmi place stilul ăsta și că aș vrea să-l abordez și eu”.

„Dacă n-aș fi cântat, cred că aș fi fost tot în domeniul muzical, probabil manager. Îmi place să organizez chestii”, a spus Elena Gheorghe la Kiss FM.

Elena Gheorghe le-a mărturisit fanilor că-și va petrece vacanța de vară cu familia, în luna august: „Vom merge undeva în Turcia, pentru că acolo sunt cele mai faine locuri de joacă pentru copii, dar aș vrea să vizitez și Singapore, și Mexic, și Jamaica”, a afirmat vedeta, adăugând că-și dorește să viziteze multe locuri dar că, deocamdată, se mulțumește să le vadă pe Google Maps.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here