George (ex. Jorge) şi soţia lui aşteaptă un copil! Artistul va fi tătic pentru a doua oară

Pentru cei care se întrebau dacă George şi soţia sa se gândesc serios să aibă un copil împreună, acum a venit vestea cea mare, pe care cuplul a anunţat-o în exclusivitate în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV.

George si Ramona

Cei doi se pregătesc să devină părinţi şi sunt în culmea fericirii. Frumoasa jumătate a artistului, Ramona, este însărcinată în aproape patru luni şi radiază de fericire.

„Mă simt foarte norocos dar în acelaşi timp am şi emoţii. Este primul nostru bebe împreună şi familia se măreşte. Suntem foarte fericiţi. E încă o dovadă a faptului că dacă îţi doreşti cu adevărat ceva, se împlineşte. Doar cu credinţă am reuşit! Le ţinem pumnii tuturor celor care îşi doresc să devină părinţi dar nu au reuşit încă. Le trimitem multă energie pozitivă şi gânduri bune. O să fiu tată de 3 copii! Asta mă sperie cel mai tare”, a spus George, postând pe pagina sa de Facebook şi un selfie cu el, soţia sa şi ecografia bebeluşului.

Fiecare dintre cei doi mai are un copil dintr-o căsnicie anterioară. George (ex. Jorge), pe Karina, care împlineşte 8 ani în luna noiembrie, iar Ramona, pe Ilinca, o fetiţă de 14 ani.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here