Georgia a prezentat un cover al piesei „Pillowtalk“

Săptămâna aceasta vă prezentăm ultimul cover al Georgiei din seria Runaway Acoustic. Tânăra interpretă, posesoarea unei voci deosebite ne încântă cu un nou cover şi un videoclip pe măsură, de această dată pentru piesa “Pillowtalk”, una din cele mai populare piese ale acestui an.

Georgia PillowtalkZayn Malik, fostul membru al trupei One Direction şi-a făcut debutul solo cu o piesă ce va rămâne în istorie cu un traseu absolut spectaculos. “Pillowtalk” a reuşit să strângă cele mai pozitive critici chiar de la debut.

Îndelung lăudat pentru stilul nouveau R&B şi maturitatea abordată în acest single solo, Zayn a înregistrat recorduri absolute de la lansare prin vânzările şi stream-urile sale. Alt succes de care s-a bucurat piesa, a fost debutul în top-urile muzicale, în US Billboard Hot 100 debutând chiar pe prima poziţie, o reuşită extraordinară.

“Pillowtalk” este o cronică reală şi sinceră a tot ce se întâmplă între doi îndrăgostiţi. Versurile surprind intimitatea unei relaţii, şi relatează fără perdea despre dragostea dar şi certurile de care au parte tinerii în cele mai intime momente.

Despre piesă, Georgia declară: “Pillowtalk e o piesă căreia am vrut să-i dau o altfel de interpretare faţă de Zayn, iar clipul m-a surprins şi pe mine. O să vedeţi o altfel de Georgia şi sunt curioasa ce părere o să aveţi.”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here