Trupa E.M.I.L a lansat, alături de Stoe Toxxic, videoclipul melodiei „2006“

E.M.I.L., una dintre cele mai cunoscute trupe româneşti de punk-rock, a lansat videoclipul piesei 2006. Melodia face parte de pe albumul “I M E N S”, apărut anul trecut, și este o colaborare între cei cinci EMILi şi Stoe Toxxic de la trupa Da Hood Justice.

Trupa EMIL“Piesa ‘2006’ exprimă starea de Vama Veche așa cum o știm noi”, spun autorii. ”2006 este anul în care m-am reîntâlnit cu Stoe Toxxic prin Vama Veche. Îmi aduc aminte că, de la 1 mai până la 1 septembrie, nu am ratat niciun weekend împreună”, își amintește Sorin Bădulescu, vocalul trupei E.M.I.L..

Prin 2012 cei doi s-au revăzut la un concert E.M.I.L., au depănat amintiri despre Vamă și și-au promis că trebuie să facă o melodie împreună despre vremurile acelea. ”A fost un an în care merdenelele erau cea mai bună mâncare, Cuba Libre – cel mai bun prieten, iar marea era locul în care fugeam cu o bere în mână să ne răcorim după un fotbal pe plajă”, spune Sorin.

Stoe Toxxic (Da Hood Justice) își amintește și el: ”Despre vara anului 2006 aș putea scrie o carte… A fost un moment în care am ars până la rădăcini și am renăscut. N-am reușit să scriu cartea aceea și probabil că nici n-am s-o scriu vreodată. Însă toate acele sentimente le-am concentrat în versurilea astea. Este piesa mea de suflet. Autentică. Vie. Cu multe amintiri. Când băieții m-au sunat s-o înregistrăm cred că am întinerit cu 10 ani”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here