Trupa Needtobreathe a lansat albumul „Hard love“

Needtobreathe şi Atlantic Records au anunţat detaliile celui mai recent album al trupei, „Hard Love”, care a fost lansat pe 15 iulie.

Needtobreathe

Solistul trupei, Bear Rinehart, declară despre album că acesta este un cadou pentru fani: „Până acum, fanii ştiau foarte puţine din ce se întâmplă în trupa noastră, dar o dată cu acest album, uşa este larg deschisă şi pot avea acces în totalitate în interiorul Needtobreathe. Este o aventură pentru noi, şi sunt nerăbdător să aflu şi reacţiile fanilor“.

Co-produs de trupă şi înregistrat în propriul studio, Plantation Studio, în Charleston, SC, “Hard Love” urmează după lansarea albumului „Rivers In The Wasteland”, care a avut parte de un debut spectaculos în 2014, când a deţinut primele poziţii în clasamentul Bilboard’s „Top Albume Rock” şi „Top Albume Alternative”. Piesa de senzaţie a albumului „Multiplied” a adus trupei prima nominalizare la un premiu Grammy.

Needtobreathe va promova „Hard Love” în cadrul turneului „Tour de compadres 2016”, care începe pe 17 august la Raleigh şi se va finaliza în luna noiembrie, pe data de 12, la Lynchburg.

În a doua ediţie a turneului anual „Tour de compadres”, Needtobreathe vor avea ca invitaţi speciali prieteni din industria muzicală precum Mat Kearney, John Mark McMillian, Parachute şi Welshly Arms.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here