Giulia Anghelescu vine la „Splash! Vedete la apă“, la îndemnul lui Vlad Huidu

Giulia Anghelescu se alătură vedetelor care participă la “Splash! Vedete la apă”, show-ul acestei veri la Antena 1.

Giulia AnghelescuSolista, o bună înotătoare, de altfel, mărturisește că soțul ei, Vlad Huidu, este cel care a convins-o să vină să facă ceea ce nu a reușit nicicum până acum: să sară în apă! “Am făcut înot mai bine de doi ani, în copilărie, și acolo singura mea frică erau săriturile, nu voiam să sar nicicum, spre disperarea antrenorului meu. Iar frica asta s-a menținut. Am zis că dacă tot vin la emisiunea asta, vreau să învăț să sar, pentru că de câte ori plecăm în concediu, soțul meu, care a făcut și polo, sare de pe barcă, de pe platformă, de pe unde apucă și, pe deasupra, sare și foarte frumos. El mi-a zis: Cum adică, poate toată lumea și tu nu poți să sari? Atunci mi-am spus: am făcut atâtea nebunii în viața asta, de ce n-aș face-o și pe asta?”

Și, plină de entuziasm, Giulia s-a prezentat la primele antrenamente unde a reușit rapid o performanță nesperată: a sărit în cap. “Până acum nu am reușit niciodată să sar în cap”, a mai spus ea, încântată de realizare.

Conștienți de beneficiile acestui sport, Giulia și Vlad și-au dat fetița, Antonia Sabina (doi ani), de timpuriu la înot. “Cred că la ora asta Antonia Sabina e și ea la cursurile de înot. Am dat-o la înot de la trei săptămâni. Mi-am dorit foarte mult să facă asta, pentru că acest sport o ajută să se dezvolte foarte frumos”, ne-a mai spus aceasta.

Peste 35 de vedete vor participa vara aceasta la “Splash! Vedete la apă”, show-ul care le va oferi posibilitatea să-și arate talentele, în ceea ce privește săriturile în apă. Printre aceștia se vor afla Alina Pușcaș, Daniela Crudu, Florin Ristei, Ruby, Serghei Mizil, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Vladimir Drăghia, Bogdan Vlădău, campionul la skandenberg Radu Valahu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here