Lala Band cântă la Arenele Romane pentru al treilea an consecutiv

Fenomenul Lala Band aduce noi poveşti de dragoste la Arenele Romane, pe 1 iunie! Criss, Vlad, Alina, Dorian, Sore, Rapha, Alexia, Dima, Ana Bubu, Gabi şi Alex vor prezenta în premieră cel mai nou show al trupei, un spectacol revoluţionar, de la care nici un împătimit al genului nu trebuie să lipsească.

LaLa Band“Abia aşteptăm să ne revedem cu toţi fanii Lala pe 1 iunie! Veniţi să ne distrăm, da? O să fie o seară plină de iubire, energie Lala şi muzică bună. Va iubim!”, au spus Criss şi Vlad.

Spectacolul va începe la ora 19.00, iar trupa pregăteşte fanilor mai multe momente speciale, alături de invitaţi surpriză.

“Am început pregătirile pentru concertul de la Arenele Romane, unde vom cânta alături de trupa X – Plod. Playlistul este unul bine ales, publicul va putea fredona cu noi melodiii semnate Lala Band, cât şi coveruri îndrăgite, pe care le-am interpretat în serialele “Pariu cu viața” şi “O nouă viață”. Vă aşteptăm pe toţi pe 1 iunie, prezenţa este obligatorie! Vă pupăm!”, au spus Alina şi Dorian.

Lala Band a aniversat în februarie 3 ani de activitate. Fondată la începutul anului 2011, trupa a reuşit în acest timp performanţe de neegalat!

Lala Band a lansat 5 albume, împreună cu MediaPro Music: Lala Xmas Songs, Lala Love Songs, Lala Summer Love şi Lala Dance a€“ Lala Love Stories 2 şi Lala Love Forever, material care conţine doar piese 100% originale.

În plus, tinerii din Lala Band au jucat în serialul “Pariu cu viaţa”, difuzat pe Pro TV, lider incontestabil de audienţa încă de la lansare, care a avut patru sezoane, şi în telenovela “O nouă viaţă”, difuzată pe Acasă TV.

Mai mult decât atât, trupa Lala Band a reprezentat o umbrelă şi o rampă de lansare pe plan solo pentru mulţi dintre membrii săi. Astfel, Criss şi Vlad (ONE), Alina Eremia, Sore, Dorian Popa, Ana Baniciu şi Dima au, în paralel cu Lala Band, proiecte solo de succes.

Spectacolul din 1 iunie de la Arenele Romane este produs cu sprijinul Primăriei Sectorului 4 şi Centrului Cultural pentru UNESCO Nicolae Bălcescu. Biletele se găsesc în Librăria Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magaziele Germanos şi Diverta, şi online pe Bilete.ro, BLT.ro şi MyTicket.ro, la preţuri începând cu 35 de lei, loc în picioare. Biletele VIP (300 de lei) au incluse în preţ întâlnire cu membrii Lala Band, poză şi cadou surpriză şi loc pe scaun.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here