Giulia: „Mi-aș dori foarte mult ca la un moment dat să profesez ca psiholog“

„Nu cred că voi participa vreodată la Eurovision”, a declarat Giulia la Kiss FM, în cadrul campaniei Vedete Face to Facebook. Cântăreața le-a mai spus ascultătorilor Kiss FM că secretul frumuseții ei este alimentația sănătoasă și că și-ar dori să profeseze ca psiholog.

 giulia-kiss-fm-facebook

„Pregătesc împreună cu prietenii mei de la HaHaHa Production foarte multe surprize pentru viitorul meu album. Cred că vor fi câteva colaborări cel putin surprinzătoare!”, le-a dezvăluit Giulia fanilor, invitată de Andreea Remețan în studioul Kiss FM.

Artista a fost întrebată dacă și-ar fi dorit și o altă carieră în afara celei muzicale. „Mi-aș dori foarte mult ca la un moment dat să profesez ca psiholog, pentru că de fapt asta este meseria mea de bază”, a răspuns ea. Giulia a fost întrebată și dacă își dorește o carieră muzicală pentru fiica sa. „O voi lăsa pe ea să decidă, însă voi fi tare bucuroasă dacă va dori să meargă pe urmele mele”, a declarat invitata.

„Ești super frumoasă! Cum reușești să arăți ca la 20 de ani?”, a vrut să afle o admiratoare.

„Mi-aș dori eu să mai am 20 de ani, dar cred că orice vârstă are frumusețea ei… Secretul meu este o alimentație sănătoasă și cât mai multa odihnă. Încerc să țin un regim alimentar. Nu știu cât îmi reușește, pentru că, atunci când îmi este poftă de ceva, gust… Și ajung la sală măcar o dată pe săptămână. În rest, exerciții prin casă cu Antonia”, a mărturisit Giulia.

„Nu cred că voi participa vreodată la Eurovision, pentru că am avut o experiență nu tocmai plăcută pe vremea Candy”, a afirmat invitata, răspunzând la întrebarea unui ascultător Kiss FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here