DJ Sava, nevoit să plătească 1.500 de euro din cauza străzilor din București

Străzile din București îi dau mari bătăi de cap lui DJ Sava. Bordurile înalte și gropile nu fac deloc casă bună cu mașina pe care o conduce artistul. Astfel, DJ Sava are de înfruntat mai multe probleme pentru că a ales să conducă o mașină sport, luxoasă, însă foarte joasă, deloc potrivită cu infrastructura Capitalei.

masina dj sava bun

Tocmai de aceea, din cauza unei borduri, DJ-ul a spart bara din față a mașinii. Toată această “distracție” l-a costat nu mai puțin de 1.500 de euro, chiar dacă era vorba de o problemă minoră.

“Am fost puțin neatent și am lovit o bordură, asta din cauză că și mașina este extrem de joasă. Am plătit în jur de 1.500 de euro. Nici nu vreau să mă gândesc cât m-ar fi costat dacă aș fi avut o problemă mai mare. Asta e, mi-am dorit mașina aceasta foarte mult”, a spus DJ Sava.

Mașina pe care DJ Sava o conduce este un Mercedes SL 500, pe care și l-a achiziționat din Statele Unite. Prețul unui asemenea bolid este de 90.000 de euro, însă muzicianul a reușit să și-l cumpere cu aproape jumătate din sumă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here