duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNITrupa One a lansat o nouă melodie, „Till the end of time“

Trupa One a lansat o nouă melodie, „Till the end of time“

Criss și Vlad continuă seria surprizelor pentru fanii lor! La doar o săptămână după ce trupa One și-a făcut blog, oneband.ro, special pentru a ține legătura cu prietenii din toată țara, și la nici o lună de când au anunțat că vor pleca într-un turneu național de amploare, Criss și Vlad revin cu un nou single, „Till the end of time“, lansat împreună cu Play and Win.

criss vlad one till the end of time

Single-ul, primul în limba engleză din cariera trupei One, păstrează stilul muzical plin de căldură și iubire al celor doi îndrăgostiți. “Piesa vorbește despre felul în care ne simțim fiecare dintre noi atunci când iubim și suntem alături de persoana iubită: mai încrezători, mai optimiști și mai puternici. Așa ne simțim și noi în fiecare moment: suntem îndrăgostiți și ne vom iubi toată viața, till the end of time”, au spus Criss și Vlad.

Pe lângă noul single „Till the end of time“, realizat de cei de la Play and Win, trupa One pregătește și albumul de debut, “Aprinde un vis”, ce va fi disponibil în curând în toate magazinele din țară. Mai mult decât atât, Criss și Vlad vor pleca la sfârșitul lunii octombrie în primul lor turneu național.

Concertele din cadrul turneului “Aprinde un vis” sunt cadoul perfect pentru toți cei îndrăgostiți: One cântă numai piese de dragoste și, mai mult decât atât, Criss și Vlad au demonstat de-a lungul timpului că se iubesc – cei doi formează un cuplu de peste un an și jumătate.

Primul concert din cadrul turneului va avea loc la Deva, pe 29 octombrie (Centrul Cultural Drăgan Muntean). Următoarele orașe în care trupa One își dă întâlnire cu fanii sunt Alba Iulia (30 octombrie, Casa de Cultură a Studenților), Reșița (31 octombrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Târgu-Mureș (8 noiembrie, Teatrul Național), Cluj-Napoca (9 noiembie, Casa de Cultură a Studenților), Oradea (10 noiembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor) și Timișoara (11 noiembrie, Sala Capitol).

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.