sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIGrammy 2014: Madonna a purtat un corset din colecţia Murmur by Andreea...

Grammy 2014: Madonna a purtat un corset din colecţia Murmur by Andreea Bădală

Cântăreaţa Madonna a purtat, duminică, la cea de-a 56-a ediţie a galei premiilor Grammy, un corset alb Zest, care face parte din colecţia Murmur, un brand al româncei Andreea Bădală.

madonna premiile grammy 2014

Madonna nu este singura celebritate internaţională care a îmbrăcat unele dintre creaţiile designerului român Andreea Bădală.

Beyonce a apărut cu un corset din portofoliul brandului românesc Murmur în noul ei videoclip „Pretty Hurts”, iar Britney Spears a purtat un model asemănător pentru filmările clipului „Work B**ch”.

De asemenea, Lady Gaga, renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate şi care a devenit celebră datorită unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare, a purtat una dintre creaţiile brandului Murmur.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.