Vlad şi Ştefan îşi dispută iubirea pentru Criss în telenovela „O nouă viaţă“

După ce Anca (Criss) îşi pierde toate amintirile legate de prima ei dragoste, viaţa o readuce faţă în faţă cu trecutul, dar şi cu o poveste din prezent. Vlad (Vlad Gherman) şi Edy (Ştefan Hitruc) îşi dispută iubirea pentru Anca, dar cine va ajunge la inima ei?

Criss si Vlad

Anca suferă un accident în urma căruia îşi pierde parţial memoria, uitând cei mai frumoşi ani, perioadă în care a cântat în trupa Lala Band şi iubirea trăită alături de Vlad: “Se înţelege bine cu noul ei coleg Edy, care se îndrăgosteşte de ea, dar totodată simte o atracţie inexplicabilă faţă de băiatul care cântă la chitară, seară de seară, în drumul ei spre casă”, spune Criss.

Vlad se învinovăţeşte pentru accidentul de motocicletă în urma căruia Anca şi-a pierdut memoria şi ia decizia să dispară din viaţa prietenilor săi: “Când o reîntâlneşte, Vlad începe să cânte la chitară zi de zi, în acelaşi loc şi la aceeaşi oră, doar pentru a o putea vedea pe fata pe care o iubeşte. Însă în momentul în care descoperă că Anca este pe punctul să înceapă o nouă relaţie cu Edy, se hotărăşte s-o recucerească”, adaugă Vlad.

Edy este un tânăr care a călătorit mult prin străinătate, şarmant, misterios şi irezistibil, care face tot ce îi stă în puţină să o cucerească pe Anca: “Edy se apropie de Anca, pe care o face să creadă că e singurul care-i poate înţelege sentimentele, se transformă în prietenul ei care o ajută când are nevoie şi se îndrăgosteşte de ea”, spune Ştefan Hitruc.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here