Greii muzicii se intalnesc in ParkLake din București pentru evenimentul ,,100 pentru România”

Pe 24 octombrie, de la ora 19.00, ParkLake Shopping Center găzduiește proiectul ,,100 pentru România” – un eveniment organizat în premieră în București, într-un centru comercial. În cadrul acestuia, 100 de artiști, din patru generații diferite, se unesc într-o singură trupă, proiectul fiind astfel un demers muzical unic în România prin amplitudine și mesaj. Începând cu ora 19:00, publicul este așteptat să se bucure alături de cei 100 de artiști (instrumentiști și soliști) care urcă pe scenă și, timp de 100 de minute, să fredoneze unele dintre cele mai cunoscute și frumoase melodii din istoria muzicii românești. Florin Grigoraș, Cornel Ilie, Mircea Baniciu, Dan Bittman, Cristi Minculescu, Paul Ciuci, Adrian Despot, Stefan Boldijar, Adrian Despot, Roman Iagupov și Flavius Buzilă vor simți în același timp, împreună cu publicul, emoția cântecelor românești legendare.

Tribut unic adus muzicii și culturii românești, concertul face parte dintr-o serie de patru evenimente, primul având deja loc la Sibiu în data de 12 septembrie, urmând Cluj-Napoca și Chișinău. Acestea își propun, în anul centenarului, să readucă pe buzele românilor versurile și melodiile a patru generații diferite de artiști și să-i unească pe aceștia prin emoția unei experiențe memorabile.

Pe 24 octombrie 2018, la ParkLake, bucureștenii sunt așteptați să descopere ,,100 pentru România”:

  • 100 de minute de muzică legendară
  • 100 de artiști, instrumentiști și soliști
  • Patru generații de muzicieni
  • Muzica ce unește generațiile

Proiectul este organizat de Asociația Cultural – Artistică Hara și finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale.

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul complet găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

 Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând. Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare. Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți la: www.parklake.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here