Grigore Leşe îşi lansează o carte la Gaudeamus

În cadrului ediţiei din acest an a târgului de carte Gaudeamus de la Romexpo, Grigore Leşe lansează volumul „Acum ştiu cine sunt“, o carte de amintiri şi cugetări personale.

grigore lese acum stiu cine sunt

Această lansare face parte dintr-un proiect amplu desfăşurat sub patronajul editurii Humanitas ce-l are ca protagonist pe Grigore Leşe, proiect care va culmina cu spectacolul de Crăciun de la Ateneul Român, de pe 26 decembrie.

„Acum ştiu cine sunt“ este o colecţie emoţionantă de “însemnări şi aduceri aminte”, după cum însuşi Grigore Leşe îşi descrie lucrarea. Departe de a se identifica cu spiritul încărcat, aglomerat şi greoi ce domină Capitala, Grigore aşterne pe hârtie gânduri şi sentimente care-l aduc cât mai aproape de lumea sufletului său.

Volumul „Acum ştiu cine sunt“ va fi lansat sâmbătă, 23 noiembrie, la Gaudeamus unde, începând cu ora 12:30, artistul va fi prezent la standul editurii pentru discuţii şi autografe. Despre lucrarea sa va vorbi Lidia Bodea, Director General al editurii Humanitas.

Acest moment va fi succedat de o altă lansare a lucrării, pe 6 decembrie, la ora 19:00, de această dată în cadrul librăriei Humanitas de la Cişmigiu, urmând ca, pe 26 decembrie, Grigore Leşe să poată fi urmărit în cadrul unui eveniment special ce va oferi spectatorilor, în a doua zi de Crăciun, un recital impresionant de colinde şi cântece de sărbătoare. Concertul va avea loc la Ateneul Român, biletele fiind disponibile pe myticket.ro, precum şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi la casa de bilete a Sălii Palatului, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 65, 85, 100, 135, 175 şi 250 de lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here