Grasu XXL și Ami au lansat videoclipul melodiei „Deja vu“

Grasu XXL și Ami lansează un videoclip inedit, realizat pentru melodia „Deja vu“, piesă care a devenit rapid hit și se bucură de un mare succes: la mai puțin de o lună de la lansare, melodia a înregistrat peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube! În plus, „Deja vu“ ocupă pentru a doua săptămână la rând prima poziție în topul celor mai difuzate piese din România.

Grasu_XXL_si_Ami_la_ZU

Clipul a fost regizat de Spike (Evil Twin Studio), cu participarea a doi dintre cei mai apreciați dansatori din România: Dragoș Cristian Istvan Roșu și Luiza Comșa, cunoscuți de la emisiunea „Dansez pentru tine“ și de la școala de dans Moty Dance Studio.

Luiza și Istvan prezintă prin intermediul mișcărilor sublime de dans contemportan toate sentimentele exprimate de piesa „Deja vu“: pasiune, ură, gelozie, resemnare și iertare, iar dansul celor doi este completat de o serie de inovații grafice spectaculoase.

În videoclip apar, pe lângă cei doi dansatori, și Grasu XXL și Ami, care își interpretează fiecare rolul asumat în versuri. „Deja vu“ este o coproducție MediaPro Music și Music Expert Company.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here