Grigore Leșe va susţine un concert de Crăciun pe 20 decembrie, la Sala Palatului

Grigore Leșe vestește Crăciunul la Sala Palatului, printr-un eveniment de excepție al sufletului de român! Duminică, 20 decembrie, de la ora 19.30, lumea fabuloasă a muzicii țărănești se va deschide publicului prin glasul tulburător al unei personalități marcante a culturii românești: maestrul Grigore Leșe.

Grigore Lese

După ce anul trecut a susținut primul spectacol la Sala Palatului, bucurându-se de un succes extraordinar, Grigore Leșe și cetele de colindători vor aduce și în acest an publicului bucuria sărbătorilor de iarnă printr-un concert de marcă.

Originar din Țara Lăpușului, Grigore Leșe este Doctor în Muzică cu calificativul “Summa cum Laudae”, Doctor “Honoris Causa” al Universității de Vest „Vasile Goldiş” Arad, profesor de etnomuzicologie la Facultatea de Litere a Universităţii Bucureşti, realizator de emisiuni radio și TV, fiind distins pentru activitatea artistică cu numeroase premii naționale și internaționale.

 

Biletele se găsesc la Sala Palatului și online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, iabilet.ro, eventim.ro. Biletele sunt disponibile la următoarele categorii de prețuri: categoria VIP – 200 de lei, categoria I – 150 de lei, categoria a II-a – 100 de lei, categoria a III-a – 60 de lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here