EXCLUSIV Ioana Anuţa (Jo), despre relaţia cu Randi: „A fost cea mai bună compatibilitate“

Ioana Anuţa, cunoscută publicului larg sub numele de Jo, s-a făcut remarcată la „X Factor“, iar după celebrul concurs de la Antena 1 a ajuns în echipa Famous Production, reuşind cu melodiile ei să cucerească toate topurile.

jo randi exclusiv relatie

În vara acestui an, Jo a lansat, alături de Randi, melodia „Până vara viitoare“, piesă ce a fost numărul 1 la radiouri mai multe săptămâni la rând. De-a lungul carierei, artista a mai colaborat cu artişti precum Uddi şi Dorian Popa, însă a avut şi o piesă solo, „Şoapte“, care a prins foarte bine la public.

Acum, Ioana Anuţa se pregăteşte să lanseze o nouă melodie, ocazie cu care artista ne-a acordat un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre cariera ei.

TrăieşteMuzica.Ro: Ai lansat în acest an două melodii care au cucerit topurile muzicale. Cu cine ai lucrat la aceste piese şi de ce crezi că au avut un succes atât de mare?

Jo: Am lucrat alături de frumoasa mea familie de la Famous Production. Piesele sunt compuse de Randi, căruia îi mulţumesc pentru tot. Succesul cred că a venit odată cu echipa minunată alături de care lucrez, iar reţeta este clar energia bună şi prietenia dintre noi toţi.

„Şoapte“ este prima ta piesă solo. Sperai să fie aşa de bine primită de public?

Speram, dar nu aveam nicio siguranţă în acest sens. Mă bucur că piesa a fost primită atât de bine şi sper ca şi următoarele să fie la fel.

Cum ai ajuns în echipa Famous Production şi cât de apropiată eşti de colegii tăi şi de Randi?

În echipa Famous am ajuns datorită bunului meu prieten Dragoş Udilă. Suntem foarte apropiaţi cu toţii şi, datorită acestui lucru, reuşim să creăm lucruri frumoase în studiourile noastre.

jo interviu traiestemuzica

Ai colaborat până acum cu artişti precum Uddi, Dorian Popa, Randi şi Bibanu MixXL. Cu cine ai colaborat cel mai bine?

Cred că cea mai bună compatibilitate a fost cu Randi la piesa „Până vara viitoare“ şi asta s-a văzut în succesul de care se bucură piesa.

Cu ce artişti din România ţi-ai dori să mai colaborezi?

Mi-aş dori foarte mult să colaborez cu Guess Who, What’s Up şi Antonia.

Ai sperat, după participarea la „X Factor“, că vei reuşi să ajungi în topuri atât de repede?

Mi-am dorit din suflet acest lucru, pentru că un artist trebuie să transmită un mesaj publicului său, iar asta se poate întâmpla doar dacă piesele tale sunt difuzate.

Ce planuri ai pentru sfârşitul anului? Pregăteşti piese şi videoclipuri?

Pregătesc alături de Famous Production o nouă piesă, care va fi lansată cu tot cu videoclip spre sfârşitul acestui an. Sper ca şi aceasta să ajungă la inimile oamenilor la fel ca ultimele două.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here