Guess Who, despre maneliști: „Au școală de muzică, adică sunt muzicieni“

Sergiu și Andrei l-au avut miercuri, 19 noiembrie, invitat pe Guess Who la matinalul Kiss FM. Rapperul le-a vorbit fanilor despre noua piesă, ‘Așa-i jocul’, care va face parte dintr-un viitor album, pe care promite că-l lansează în primăvara anului viitor.

Guess Who KISS FM

„Ce părere ai de ce-au făcut românii duminică, de mobilizarea asta generală? Crezi că mergem într-o direcție bună?”, l-au întrebat realizatorii Kiss FM pe Guess Who, care declarase pe Facebook că duminică a votat pentru prima oară. „Asta e clar, că oamenii s-au unit și au ieșit în stradă și au demonstrat spirit civic. Asta e ceva nou. E de apreciat și e clar că poporul răspunde. Eu asta am văzut: oameni care pur și simplu vor să-și spună opinia”, a răspuns invitatul.

Guess Who le-a vorbit fanilor și despre piesa pe care a lansat-o în urmă cu o zi, intitulată ‘Așa-i jocul’. „Am scris-o de ceva timp, cred că acum un an”, a spus rapperul, explicând că abia acum a reușit s-o termine. „Miță de la Agresiv a venit cu beat-ul și cu sample-ul respectiv de la început. Este din ‘Nu-ți dau jucăriile’, de Anda Călugăreanu. Și de acolo a început tot procesul, a durat câteva luni până când a ajuns în forma asta”, a continuat rapperul. „Nu-mi planific să fac piese sociale. Pur și simplu așa-mi vin și asta simt să scriu, asta îmi iese…”, a mai explicat el.

Invitatul a mărturisit că nu s-a gândit niciodată ce-ar fi făcut dacă nu s-ar fi apucat de muzică: „Fac ce-mi place și nu mi-am pus întrebarea asta. Mă bucur foarte mult că am reușit să fac ceea ce-mi doresc și lumea a rezonat cu asta. Sunt, probabil, din procentul acela foarte mic de oameni norocoși”.

„Lucrez la al treilea album. În primăvară îl scot sigur”, a spus Guess Who, dezvăluind că una dintre piesele viitoarei apariții discografice va fi o colaborare cu Tudor Chirilă.

Provocat de Sergiu și Andrei, artistul le-a dezvăluit ascultătorilor Kiss FM și părerea sa despre maneliști, chiar dacă nu e fanul genului muzical cântat de aceștia. „N-am cum să ignor faptul că oamenii au școală de muzică, adică sunt muzicieni o parte dintre ei. Nu știu să zic în momentul acesta unul, dar cu siguranță sunt oameni care știu muzică”, a spus el.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here