Iubitorii de colinde au epuizat o categorie de bilete pentru concertul de la Bucureşti al lui Ştefan Hruşcă

Cel mai îndrăgit colindător al românilor, Ştefan Hruşcă, reia anul acesta seria concertelor de Crăciun, după ce în 2013 a lipsit de pe scenele din România.

Stefan HruscaDe cum s-a anunţat evenimentul din 15 decembrie de la Sala Palatului din Bucureşti, admiratorii s-au grăbit să-şi rezerve un loc în sală: cu aproximativ o lună înainte de eveniment, o categorie de bilete este deja epuizată.

Ştefan Hruşcă revine în ţară în luna decembrie, pentru a le veşti românilor Crăciunul! Acesta va colinda ţara în lung şi-n lat, pe harta turneului apărând peste 20 de localităţi, printre care şi capitala. Bucureştenii îl primesc de fiecare dată cu entuziasm pe Hruşcă, acest lucru fiind reflectat şi în vânzări: o categorie de bilete (cele mai ieftine – de 60 de lei) este deja epuizată, admiratorilor rămânându-le la dispoziţie patru categorii de bilete, cu preţuri cuprinse între 90 şi 175 de lei.

Preţurile biletelor pentru concertul din 15 decembrie 2014 de la Sala Paltului din Bucureşti sunt următoarele:
– 175 lei (categoria VIP)
– 150 lei (categoria 1)
– 120 lei (categoria 2)
– 90 lei (categoria 3)
60 lei (categoria 4) – SOLD OUT

În afară de Bucureşti, turneul lui Ştefan Hruşcă va trece prin următoarele oraşe: Câmpulung Muscel, Piteşti, Buzău, Ploieşti, Slobozia, Constanţa, Brăila, Galaţi, Focşani, Bacău, Botoşani, Suceava, Braşov, Alba Iulia, Cugir, Cluj Napoca, Arad, Timişoara, Român, Iaşi, Vaslui.

Atât biletele pentru concertul din Bucureşti cât şi pentru cele din ţară se găsesc în toată reţeaua BILETOO, în Bucureşti la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – Staţia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte oraşe ale ţării se găseşte aici. De asemenea, biletele se mai pot achiziţiona şi de la casele de bilete ale sălilor în care sunt programate concertele. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here