Guess Who se pregătește de turneul național „Un anonim celebru“

După lansarea celui de-al treilea album solo și a videoclipurilor „Un anonim celebru“, „Stele” și „Cupidon”, Guess Who va începe în această toamnă un turneu național de promovare a albumului „Un anonim celebru“.

guess who concert arenele romane

Turneul va debuta pe data de 5 octombrie la Timișoara și se va încheia pe data de 10 noiembrie la Arenele Romane, în București. Show-ul va fi unul plin de energie, susținut de invitați speciali, lumini și proiecții video, pe durata căruia veți putea asculta în varianta live band atât piesele de pe cel mai nou album Guess Who, cât și hiturile lansate de-a lungul anilor.

Pe durata concertului de lansare, Guess Who va fi însoțit pe scenă de band-ul său format din Vlad Bolborea (tobe), Radu Dumitriu (bass), Ștefan Mihăilescu (chitară), Relu Batog (clape).

Biletele pot fi achiziționate în avans de pe iabilet.ro sau din punctele de vânzare IaBilet.ro. Prețul unui bilet pentru concertul din București este de 40 de lei, iar în ziua lansării, la intrarea în Arenele Romane, biletele vor putea fi achiziționate cu 50 lei. În același timp, primele 200 de tichete puse la vânzare prin rețeaua IaBilet.ro vor costa 30 lei (early bird).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here