Lora a lansat, alături de Sergiu Ferat, videoclipul melodiei „Lume“

Lora, una dintre cele mai apreciate artiste din România, lansează împreună cu Sergiu Ferat, videoclipul piesei „Lume“. Melodia scoate în evidență o latură a societății despre care puțini au curajul să vorbească: diferența dintre esență și aparență.

Lora Sergiu Ferat Lume

Versurile piesei „Lume“ au fost scrise de Lora împreună cu Thea Minculescu și Vlad Popescu, iar pentru linia melodică ei au colaborat cu Șerban Cazan. Videoclipul piesei „Lume“ a fost regizat de Florin G. Botea, Rival Film Romania.

„Istoria piesei a început cu 13 ani în urmă, atunci când am scris o strofă. Apoi, într-o seară când eram la studioul HaHaHa Production, Sergiu cânta la chitară și am început să fredonez strofa piesei ‘Lume’ și lui i-a plăcut foarte mult. Dintr-o dată, am început să cânt refrenul, ca și cum l-aș fi știut dintotdeauna, iar Vlad a început producția piesei, urmat de Șerban Cazan la clape, în urma căruia a ieșit acel acordeon care dă un touch aparte piesei. A fost magie. Mă bucur că am lansat această melodie alături de Sergiu, pentru că suntem foarte buni prieteni și este unul dintre cei mai talentați artiști pe care-i cunosc“, a spus Lora.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here